Instituti Goethe

Qëndra e gjuhës Gjermane u mbështet tek ekipi i TM&D për të rindërtuar mardhëniet me publikun.

Conservalba

U përzgjodhëm nga kompania më e madhe logjistike në Durrës për të rritur prezencën Online

IDEM

Projekte në vazhdimësi: TMD eshte aty për të ndihmuar IDEM çdo herë që një projekt duhet të prezantohet grafikisht tek klientët.

Capriccio Bar

Një nga lokalet më të vjetra dhe klasike në zonën e bllokut në Tiranë, besuan tek ekipi jonë për të bërë marketingun ne një mënyre të re dhe invoatore.

ÇFARË BËJMË

Zbulimi

Zbulimi

Vlerësojmë së bashku gjëndjen aktuale, diskutojmë objektivat dhe rezultatet që dëshirohen të arrihen. Do të kthejmë keto qëllime abstrakte në objektiva konkretë e te matshëm në fazën pasardhëse.

Percaktimi

Përcaktimi

Vendosim cfarë do të quajmë “sukses”. Do ti kushtojmë kësaj faze të gjithë vëmëndjen që meriton ne mënyrë që shërbimi jonë të jetë sa më afër pritshmerive tuaja.

Dizajni

Dizajni

Përkthejmë prioritetet dhe objektivat tuaja në gjuhën e dizajnit modern. Secili anëtar i ekipit të TMD-së do të sinkronizojë interpretimin e tij me vizionin tuaj.

Zhvillimi

Zhvillimi

Ndërthurim vizionin tuaj me teknologjinë. Ekspertet e teknologjisë do fillojnë nga puna për të komunikuar forcën e organizatës suaj, në intuitivitetin e mediave dixhitale.

Aplikimi

Aplikimi

Analizë e gjithanshme e punës së kryer. Vetëm atëherë kur të jemi 100% të sigurt që nuk ka asnjë të metë do të prezantojmë punën tonë, të gatshëm për ti dhënë nje imazh të ri prezences tuaj online.

Shërbimet Tona

Krijim i brandit

 • Analize e tregut dhe konsumatoreve
 • Dizenjim Logo
 • Fotografi profesionale
 • Cinemagraph
 • Infographics
 • Split-depth-gifs
 • Dizenjim Prezantimesh

Rimodelim i Brandit

 • Analize e Brandit dhe konkurenteve
 • Krijim Strategjie Brandi te ri
 • Krijim strategjie Grafike
 • Strategji te rrjeteve Sociale

Menaxhim i Brandit Eksistues

 • Analize e Brandi ekzistues
 • Menaxhim i Rrjeteve Sociale
 • Marketing dhe Reklamim Online

Kush jemi

Ekipi ynë i strategëve, dizajnerave grafik vizionar, fanatikëve të teknologjisë dhe analitikës do të punojnë për të ndërtuar zgjidhje për sfidat tuaja dixhitale. Ne e duam atë që bëjmë: të krijojmë zgjidhje për nevojat e klientëve tanë.

Drini Plaku

ceo

Enis Mehmeti

Creative director

Kosma Papa

Senior Developer

Jonida Kasemi

Sales & Marketing Manager

Endri Dervishi

Account Manager

Isla Meçe

Graphic designer

Bobby

Morale Officer

Vështro përreth

NJË EKIP DIXHITAL PLOT IDE TË MËDHA

Dërgo një Email

info@tmd.al

Ndodhemi tek

Rruga Jul Variboba
Tirane, 1001
Albania